Spor

Şamiyonluğa Ambargo Koydular

Türkiye Turkcell Kros Ligi Gençler Kategorisinde 2013 yılının şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü; Samsun'da yapılan final müsabakalarında da büyük bir başarıya imza atarak 2014 yılını şampiyon tamamladı.

12 Mart 2014 Saat: 22:44
Şamiyonluğa Ambargo Koydular
Şamiyonluğa Ambargo Koydular

En yakın rakibi Fenerbahçe'ye 61 puan atarak kuruluşunun 3. yılında  2. şampiyonluğuna ulaşarak büyük başarıya imza atan Darıca Belediyesi bilindiği gibi geçen ay Portekiz de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Arası Kros Yarışmalarında da toplamda 16 ülkeden 96 sporcunun mücadele ettiği gençler kategorisinde şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandırmıştı.

            Avrupa Şampiyonu kulüp geçtiğimiz günlerde, grup toplantısında Başbakan Erdoğan’a çiçek ve takımın formasını takdim ederken, Başbakan Erdoğan’da bu büyük başarıdan dolayı sporcuları tebrik ederek birer kravat hediye etmişti

            KARABACAK GELECEKTEN UMUTLU

            Türkiye Turkcell Kros Ligi Gençler Kategorisinde iki yıl üstüste şampiyon olan kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak,şampiyonlukta emeği geçenleri tebrik ederken geleceğe dair çok daha büyük başarıların yakın olduğunu ifade etti.

            Şampiyonluğun ardından genç sporculara yaptığı yatırımın meyvelerini toplamanın haklı gururunu yaşayan Başkan Karabacak, şampiyonluğu Darıca ailesine armağan ederken ”DASYIS gibi projelerle binlerce öğrencimizle bire bir ilgilenerek  spora teşvik ettik.Aileleriyle görüşüp onların geleceklerine yön verme adına düşüncelerimizi açıkladık.Gençler branşında kısa süre içinde önemli başarılara imza atarak ulusal ve uluslararası arenada ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.Darıca ailesi olarak, bu başarıda emeği geçen tüm kulüp yönetimi , antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat