Özdilek

Siyaset

Sami Çakır, Kartepe Trabzonlular Derneğinde kahvaltıda buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır, Kartepe Trabzonlular Derneğinin düzenlediği kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldi.

19 Mart 2017 Saat: 13:23
Sami Çakır, Kartepe Trabzonlular Derneğinde kahvaltıda buluştu
Sami Çakır, Kartepe Trabzonlular Derneğinde kahvaltıda buluştu

Halktan aldığı emaneti büyük bir sorumluluk içerisinde taşıdıklarını vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, ''Hükümetlerimiz ile  bu ülkede çok şey değişti. Ülkemiz son yıllarda birçok yatırım gördü. Bu yatırım ve hizmetlerin hepsi istikrarlı ve uzun soluklu hükümetlerin olmasından kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi  2002 öncesi kısa süreli hükümetler ve  koalisyonlardan kaynaklanan onlarca sıkıntı gördük. IMF gördük, ekonomik kriz gördük, sıkı yönetim gördük, hortumlanan bankalar gördük, bir kitapçık atılması ile devletin çöktüğü dönemleri gördük. O karanlık, zor günlere dönmemek için güven ortamının devamı için istikrarın sürmesi ve ekonomisiyle sanayisiyle halkı ile güçlü bir Türkiye için 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için iki kere düşünmemiz gerekiyor. Bugün burada olmanız istikrarın devamını isteyip Evet diyerek destek vermeniz bir Trabzonlu olarak beni onurlandırdı.  Sizlerin huzurunda bu organizasyonu tertip eden kıymetli başkanım Ahmet Dilek ve siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat