Özdilek

Güncel

Sami Çakır Fatih Topal 'ın iş yerini açtı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, beraberinde AK Parti Kartepe İlçe Başkanı ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Kartepe İlçe yöneticisi Fatih Topal 'ın yeni faaliyete geçen iş yerinin açılışına katıldı.

15 Ekim 2016 Saat: 12:07
Sami Çakır Fatih Topal 'ın iş yerini açtı
Sami Çakır Fatih Topal 'ın iş yerini açtı

Açılışta konuşma yapan Çakır; " AK Parti olarak esnaflarımıza son dönemlerde yaptığımız iyileştirmelerle ekonomik anlamda rahatlık getirdik. Esnaflarımızın gecikmiş borçlarının faizlerinin silinmesi, kalan borçlarının da yeniden yapılandırılmaya gidilmesi küçük esnafımızın büyük ölçüde rahatlamasını sağladı. Bu rahatlama beraberinde piyasaların hareketlenmesine katkı sağlayacak ve girişimci kardeşlerimizin yeni yeni atılımlar içerisine girmesini sağlayacaktır. Şimdi açılışını gerçekleştirdiğimiz bu işyerinin ve genç girişimci sayısının artmasını ümit ediyorum. Sizlerin katılımı ile gerçekleştireceğimiz bu işyerinin Şehrimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum" diyerek sözlerini tamamlayarak açılış kurdelesini kesti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat