Özdilek

Spor

Şamdan zirvede başladı

Sekiz İlin katılımıyla düzenlenen Marmara Karate Ligi, Düzce’de başladı. Temsilcimiz Gebze Şamdan Spor kulübü ilk ayak maçlarında 4 Altın, 2 Gümüş, 5 Bronz madalya ile Lig müsabakalarına zirvede başladı.

10 Aralık 2013 Saat: 22:27
Şamdan zirvede başladı
Şamdan zirvede başladı

 

Marmara Karate Ligi, hafta sonu Düzce’de yapılan ilk ayak maçlarıyla başladı. 8 ilden çok sayıda kulüp ve seçme 350 sporcunun katıldığı müsabakalarda başarılı temsilcimiz Gebze Şamdan Spor Kulübü, Gebze’yi her zaman ki gibi en iyi şekilde temsil etti. 20 sporcuyla Karate Ligi’ne katılan temsilcimiz 4 Altın, 2 Gümüş, 5 Bronz madalya elde etti. Yıldız, Ümit ve Gençler kategorilerinde yapılan turnuva nefes kesen maçlara sahne oldu.

ŞAMDAN HER ZAMAN Kİ GİBİ

Düzce’de yapılan Karate Ligi’ne İstanbul, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Sakarya, Balıkesir ve Düzce’nin seçkin kulüpleri katıldı. Mini bir Türkiye şampiyonasını andıran müsabakalarda temsilcimiz performansıyla göz doldurdu. Başarılarından ötürü sporcularını kutlayan Teknik Direktör Adnan Şamdan, karate Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptıklarını ve ligin diğer ayaklarında da başarılı olacaklarını söyledi. Şamdan, kendilerine Ulaşım desteği sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve Ulaşım Müdürü Mehmet Erdoğan’a teşekkür etti.

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ

Birinciler: Eray Şamd

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat