Özdilek

Spor

Şamdan Avrupa’ya hazırlanıyor!

Gebzeli Milli Karatecimiz Eray Şamdan Avrupa Karate Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

31 Ocak 2014 Saat: 16:29
Şamdan Avrupa’ya hazırlanıyor!
Şamdan Avrupa’ya hazırlanıyor!

Geçtiğimiz ay İstanbul’da yapılan Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerinde şampiyon olarak ülkemizi Avrupa Şampiyonası’ndaa temsil etme hakkı kazanan Eray Şamdan, milli takım kafilesiyle birlikte yoğun bir antrenman programı geçiriyor. Düzce’de Milli Takım kampında hazırlıklarını sürdüren Eray Şamdan Avrupa Şampiyonluğu’na göz koydu.

HEDEF İKİNCİ KEZ AVRUP ŞAMPİYONLUĞU

Geçtiğimiz yıl Konya’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda Ümit Erkekler 52 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Şamdan, 7-9 Şubat tarihlerinde Portekiz’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi Gençler 55 kilogramda temsil edecek. Antrenmanlarda gösterdiği performansla Milli Takım’ın yıldızı oylan şamdan, ikinci kez Avrupa Şampiyonluğunu Türkiye’ye getirmeyi çok istiyor. Milli takım antrenörlerinin gözdesi olan Şamdan da tek hedef şampiyonluk. Eray ile ilgili değerlendirme yapan Teknik Direktör Adnan Şamdan ikinci kez Avrupa şampiyonu olacaklarına inandıklarını belirterek Gebze ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat