Özdilek

Spor

Salih Gün adına Tavşancıl’a futbol sahası

Büyükşehir Belediyesi Dilovası Tavşancılda inşa ettiği Salih Gün Futbol sahasının tanıtım programı yaptı.

30 Ekim 2016 Saat: 11:55
Salih Gün adına Tavşancıl’a futbol sahası
Salih Gün adına Tavşancıl’a futbol sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi. Kocaeli milletvekilliği de yapan Salih Gün’ün adının verildiği sahanın tanıtım programına il ve ilçe protokolü ilgi gösterdi. Fifa2 standartlarında sentetik çim serili saha, 983 kişi kapasiteli.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Mustafa Altay, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Amatör Spor Federasyonları Başkanı Murat Aydın, Kocaeli CHP eski milletvekili Salih Gün ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TADİLATLAR YAPILDI

588 metrekarelik alanı kaplayan binada Bodrum Katta; 2 takım için birer oda, dörder duş, ikişer tuvalet, Zemin Katta 2 adet hakem odası 1 adet personel odası,  1. Katta 2 adet idari ofis, 1 adet toplantı odası onarımı ile çatı onarımı yapıldı. 80 metrekarelik tek katlı sporcu soyunma odasında da iki takım için birer oda, üçer duş, ikişer tuvalet tadilatı ile çatı onarımı Saha kenarına 4,5 metre yüksekliğinde yaklaşık 85 metre betonarme duvar imalatı yapıldı.

SALİH GÜN KİMDİR?

1946 yılında Dilovası Tavşancıl’da doğdu. İlkokul mezunudur. Çimse-İş Sendikasında Yönetici, Marshall Boya Fabrikası Güvenlik Amir Yardımcısı, Tavşancılspor Kulübü Başkanı, Tavşancıl Belediye Başkanı ve 22’nci Dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat