Özdilek

Güncel

SAKÜL’den Zanburkan’a geçmiş olsun ziyareti

Kalp krizi geçiren İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

13 Nisan 2016 Saat: 22:04
SAKÜL’den Zanburkan’a geçmiş olsun ziyareti
SAKÜL’den Zanburkan’a geçmiş olsun ziyareti

Geçtiğimiz ay aracı ile işe giderken bir anda fenalaşıp hastaneye kaldırılan İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’ın kalp krizi geçirdiği öğrenilmişti. İlk olarak Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adnan Zanburkan daha sonra Özel Konak Hastanesi’nde ameliyata alınmış ve damarlarına stent takıldığı kamuoyuna duyurulmuştu. Görevine geri dönen Zanburkan’a geçmiş olsun ziyaretleri ise devam ediyor. Zanburkan’ın son misafirleri ise SAKÜL ( Sanat ve Kültür Derneği ) yönetimi oldu.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

SAKÜL Başkanı İbrahim Altnoğlu’na eşlik eden SAKÜL yönetimiden İpek Demirer, Hüseyin Tuluç, Faruk Candemir, Dilek Turan, Müjgar Karın ve Hasan Karın’ın İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Zanburkan’a Kocaeli’de Turizm ve sanata olan katılarından dolayı teşekkür plaketi verilirken SAKÜL’ün önümüzde ki aylarda gerçekleştireceği 1. Kocaeli Uluslar arası Film Festivali için de bilgi verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat