Özdilek

Kültür/Sanat

Sakarya Büyükşehir’den Kocaeli’ye Övgü

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Recep Ören, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Tahir Akman’ı ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 – 2010 yılı çalışmalarının sunumunun yapıldığı ziyarette karşılıklı fikir alışverişleri de dile getirildi.

 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BİZİM İÇİN ÖRNEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ve üst yapım çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları bizler için örnek teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.  

 

TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Tahir Akman ise teknik personelin eğitimine çok önem verdiklerini belirtti. Yeni çıkan teknoloji ve uygulamaları da yakından takip ettiklerini ifade eden Akman, bu kapsamda yapılan yurtdışı teknik gezilerinin çok verimli olduğunu vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat