Özdilek

Siyaset

Şaibeli Kediler Kocaeli’nden çıktı

30 Mart Seçimlerinde tam 40 şehirde birden elektrik kesintisine neden oldukları bizzat Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın açıkladığı “Kedidir kedi” şeklinde ki bahsettiği şüpheli kediler Kocaeli’nden çıktı.

5 Nisan 2014 Saat: 12:29
Şaibeli Kediler Kocaeli’nden çıktı
Şaibeli Kediler Kocaeli’nden çıktı

Bakan Eşkallerini verememişti

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın beyanından hiçbir şekilde şüphe etmeyen % 46’lık bir kesimin aksine diğer % 52’lik kesim kedilerin bulunmasını istemişti. Yapılan tüm arama ve araştırmalara rağmen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın eşkal veremediği için bulanamadığı ileri sürülen kedileri Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler değil de gazeteciler buldu.

 

Kocaeli Haberci Com. Buldu.

 

Kocaeli Haberci Com. İnternet haber portalı sitesinin bahçesinde birdenbire ortaya çıkan elektrik trafosu düşmanı olduğu ileri sürülen kedilerin aynı aileden dört kardeş olduğu belirlendi. Biri erkek ve diğerleri dişi olan dört kedi, “Bizden istenen bir eylem değildi. İstedik ve yaptık. Pişman değiliz. Ama boyunlarımız yüksek gerilim yüzünden biraz gerildi ve kaçarken arkamıza baktığımız şekilde kaldı” şeklinde konuştular.

 

Nasıl becerdikleri gizemini koruyor.

 

Kocaeli Haberci Com. İnternet sitesinin bahçesinde birden ortaya çıkan kedilerin 40 kentin trafosunu nasıl sabote ettikleri gizemini korurken, adını vermek istemeyen bir vatandaş eylem için fikrini belirtti. Adsız vatandaş, “Bakın bunlar bu işi kapatılan twitter üzerinden haberleşerek yaptılar. Hiç kimsenin haberi olsun istememişlerdir. Youtube’u da kullandıklarını sanıyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat