Özdilek

Aşayiş

Sahte hesapla tuzağa düşürüldü

Sosyal paylaşım ağı olan Facebook'ta, sahte bayan profili ile hesap açan S.G isimli şahıs, Kocaeli'nde ikamet eden T.A isimli şahısa mesaj atarak buluştu. Cep telafonunu ve parasını gasp etti.

28 Aralık 2017 Saat: 11:01
Sahte hesapla tuzağa düşürüldü
Sahte hesapla tuzağa düşürüldü

 Facebook'ta,  sahte bayan profili ile hesap açan S.G isimli şahıs, Kocaeli'nde ikamet eden  T.A isimli şahısa mesaj atıp, tanışmak istediğini söyledi. Şahısla bayan gibi konuşan S.G isimli şahıs, T.A yı buluşmaya ikna etti. 15 Aralık 2017 günü  İzmit  İlçesi Alikahya'da buluşma yerine giden T.A, S.G  isimli şahıs tarafından  darp edilerek korkutuldu. Cebindeki 200 lira para ve cep telefonu ise S.G isimli şahıs tarafından  gasp edildi.Gasp edilen şahısın yapmış olduğu  şikayet üzerine, Kocaeli  İl Asayiş Şube Müdürlüğü  Gasp Büro Ekipleri harekete geçti.  Çevrdeki MOBESE ve güvenlik kameralarından faydalanarak , olayı  gerçekleştiren  şahısın kimliği  belirledi.  Şahısın daha öncede benzer suçlardan 10’un üzerinde suç kaydı bulunan S.G isimli şahıs olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, kimliğini belirlediği şahısı, önceki gün çalıştığı  oto elektrikçiye düzenlenen baskın ile yakalayarak gözaltına aldı.Gözaltına alınan S.G suçu kabul ettiğini ve  mağdurdan aldığı para ve cep telefonu ile uyuşturucu madde aldığını söylemesi üzerine, şahısın uyuşturucu madde aldığını iddia ettiği  halk otobüsü  durduruldu. Yapılan aramada 13 adet extacy elegeçirildi.   Şoför adli işlemleri sonrası serbest bırakılırken, 10’nun üzerinde suç kaydı bulunan S.G isimli şahıs,  uyuşturucu madde bulundurmak, darp, yağma ve gasp iddiaları ile  asayiş şubede biten işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat