Özdilek

Güncel

Şahit Oğuzhan Demir Gebze'den uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Er Oğuzhan Demir'in Gebze'deki baba evinden alınarak Gebze şehitliğine defnedildi.

21 Kasım 2016 Saat: 00:19
Şahit Oğuzhan Demir Gebzeden uğurlandı
Şahit Oğuzhan Demir Gebze'den uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Er Oğuzhan Demir için Gebze'deki baba evinde helallik alındı. Evinin önünde kurulan taziye çadırında okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından Demir’in naaşı alınan helalliğin ardından Gebze Çobanmustafapaşa Camii'nde düzenlenecek törene götürüldü. Helallik sırasında şehidin annesi ve yakınları ayakta güçlükle durabildi.

Helallik alınması sırasında baba Satılmış Demir de tabuta elini koyarak, "Benim oğlum ölmedi sizinle savaşmaya geliyor. Onun intikamını alacağım. Biz ölüp gideceğiz ama o sizinle savaşmaya devam edecek. Bu intikamımızı hiçbir şekilde bırakmayacağız. Bu bayrağı kimse indiremeyecek" dedi. 

Oğuzhan Demir için Gebze Çobanmustafapaşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Garnizon Komutanı Metin Gürak , ilçe belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.  Cenaze töreninde şehidin babaannesi ve kız kardeşi tabuta dokunarak feryat ederken, anne ve babası da zorlukla ayakta durabildi. Şehidin naaşı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Şehitliği'ne defnedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat