Özdilek

Çevre

Şahabettin Bilgisu Çevre ödülleri sahiplerini buldu

Kocaeli Sanayi Odası'nın çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla 1995 yılında başlattığı Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül Töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'

10 Haziran 2013 Saat: 18:09
Şahabettin Bilgisu Çevre ödülleri sahiplerini buldu
Şahabettin Bilgisu Çevre ödülleri sahiplerini buldu

Wellborn Hotel’de yapılan 19.Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül Töreni’ne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, sanayici ve işadamları katıldı.

FİRMALARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ 
Büyük İşletme Kategorisindeki Jüri özel ödülünü Abdi İbrahim İlaç San.Ve Tic. A.Ş. den teknik operasyonlar müdürü Sevda Doğan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan aldı. Çevre Ödülünü İçdaş Çelik Enerji ve Ulaşım San.A.Ş. adına Çanakkale Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’ndan aldı. Cengiz Makine San. Ve Tic. A.Ş. den Cengiz Başoktan’a ödülünü Başkan İbrahim Karaosmanoğlu verdi. Teşvik ödülünü Bosch Rexroth Otomasyon San. Ve Tic. A.Ş adına Çevre İl Sağlığı Güvenliği Müdürü Tülin Vergen Vali Ercan Topaca’dan aldı. Kobi Kategorisinde ise Teşvik ödülü E- Kart Elektronik Kart Sistemleri A.Ş’den teknik projeler müdürü Şenol Sağlam, çevre ödülünü ise Altın Tel Liman Ve Terminal İşletmeleri A.Ş adına Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kokuludağ aldı.

ÇEVRENİN KORUNMASI LAZIM 
Ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar; "Biz dünyanın getirdiği çevre kriterlerine uymak zorundayız. Çünkü hakikaten artık dünyanın en önemli gündem maddesi çevre konuları oldu. Çevrenin korunması ve geliştirilmesine ait faaliyetlerin başarıyla devam ettirilmesi ve uygulamaların hedefine ulaşması bireylerin ve toplumun çevre konularındaki duyarlılığıyla mümkün olacaktır. Gayemiz kirlettikten sonra temizlemek değil, kirletmeden temiz tutmak ve üretim yaparken, temiz üretim yapmak olmalıdır." dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat