Özdilek

Ekonomi

Sağlık-Sen’de kan kaybı

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi üyesi yaklaşık 60 kişilik bir grup, sorunlarının çözümü için çalışılmadığı ve seçimlerde baskı yapıldığı gerekçesiyle sendikalarından istifa ederek, Türk Sağlık-Sen’e geçti

10 Nisan 2014 Saat: 17:23
Sağlık-Sen’de kan kaybı
Sağlık-Sen’de kan kaybı

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen üyesi olan yaklaşık 60 kişilik bir grup, sorunlarının çözümü için çalışılmadığı ve seçimlerde baskı yapıldığı gerekçesiyle istifa ettiklerini açıkladı. Türk Sağlık-Sen’e geçme kararı alan grup adına açıklamayı Tuncay Mehmet Elbir okudu.

 

KENDİLERİNİ DÜŞÜNDÜLER

Sağlık-Sen’i hastanelerinde yetkili sendika haline getirdiklerini belirten Elbir, “Fakat bu sendika üyelerinin haklarını savunan değil, kendi menfaatlerini düşünen bir sendikaymış” dedi. Kongrelerinde kendilerine baskı yapıldığını dile getiren Elbir, “Bizden Kerem Özgüler’i desteklememiz, aksi halde istifa etmemiz istendi. 200 bin üyelerinin olduğunu, hastanemizdeki 600 üyenin olmamasının, bir şey değiştirmeyeceğini söylediler” dedi.

 

TÜRK SAĞLIK-SEN’E GEÇECEKLER

Kendilerini ve haklarını yok sayan Sağlık-Sen ile çalışmak istemediklerini vurgulayan Mehmet Elbir, “Sağlı-Sen’den istifa ederek, samimiyetine inandığımız Türk Sağlık-Sen’e geçiyoruz” ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından yaklaşık 60 kişiden oluşan grup toplu halde Türk Sağlık-Sen’e üye oldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat