Özdilek

Sağlık

Sağlık Müdürlüğü Uluslararası Kalite Kongresine katıldı

Sağlık Müdürlüğü,Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen, VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi ne katıldı.

18 Ocak 2018 Saat: 20:09
Sağlık Müdürlüğü Uluslararası Kalite Kongresine katıldı
Sağlık Müdürlüğü Uluslararası Kalite Kongresine katıldı

Sağlığın tüm paydaşlarını bir araya getirerek sağlıkta kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kanıta dayalı tıp uygulamaları ile klinik kalitenin geliştirilmesi, sağlıkta kalite alanında uluslararası bilgi ve tecrübe paylaşımının sağlanması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen, VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi “Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar” ana temasıyla 10-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Rixos Sungate Hotel Antalya’da gerçekleştirildi.

 

   Sağlıkta kalite ile ilgili güncel gelişmelerin, deneyimlerin ve inovatif yaklaşımların paylaşıldığı, yurtiçi ve yurtdışından akademisyenler, sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları kongreye İlimiz Hastane Başhekimleri,Kalite Yönetim Direktörleri  İl sağlık Müdürlüğü uzman ve birim çalışanları, il Sks ve verimlilik değerlendiricilerinden oluşan 21 kişilik bir ekiple katılım gösterdi .

 

   Yaklaşık 2300 katılımcı ile gerçekleşen VII.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Kocaeli İli S.B.Ü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2 , Seka Devlet Hastanesi 1 Poster Bildiri ve Karamürsel Devlet Hastanesi kongre fotoğraf yarışması sergisinde sergileme hakkı kazanan ‘’Gülen Gözler’’ adlı fotoğrafıyla yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat