Özdilek

Sağlık

Sağlık çalışanlarının iş güencesi kaldırılmak isteniyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyeti CHP Kocaeli İl Başkanı Yalcın Kuşkan’ı makamında ziyaret etti.

 

Çeker den Kuşkan’a Ziyaret

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Şube Başkan Yardımcıları Saniye Yıldıran, Sema Gümüş, Arif Ovalı, İzmit Seka Devlet Hastanesi İş Yeri Temsilcisi Zeynep Ünal, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Temsilcisi Metin Sabır, Temsilci Tahir Saklaman İle birlik de CHP Kocaeli İl Başkanı Yalcın Kuşkan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede CHP İl yönetim kurulu üyesi Cihat Altunyuva, Müzeyyen Tan hazır bulundu. Taraflar, birbirlerine ziyaret nedeni ile memnuniyetlerini ifade ettiler.

Her Gecen Gün Sağlık Çalışanının Alım Gücü Düşmektedir.    

İl Yönetimine seçilen yönetim kurulu üyelerini il başkanı Yalcın Kuşkan’ın şahsında tebrik eden Şube başkanı Ömer Çeker ziyaret nedeni ile açıklamada bulundu. Başkan Çeker; Devletimiz sosyal bir devlet olduğu ve sağlık hizmetini halkımıza ücretsiz vermesi gerektiği halde verilen her hizmetten ücret almaktadır. İlimizin nüfusu her yıl 40- 50 Bin arttığı halde artışa paralel fiziki mekan yapımı gerçekleştirilmemekte, personel sayısında artış kaydedilmemektedir. Diyen Çeker; Buda vatandaşa verilen hizmet kalitesinde düşüşe sebebiyet vermekte, sağlık çalışanın iş gücünün artmasına sebep olmaktadır. Hükümet Enflasyonun altında açıklamış olduğu maaş zamları ile de sağlık çalışanlarının ve halkımızın sorunlarını çözme noktasında samimi olmadığını ortaya koymuştur. Dedi. Başkan Çeker; Her gecen gün sağlık çalışanının alım gücü düşmektedir. Sağlık çalışanlarının sorunları emeğe ve emekçiye değer veren fikrin iktidar olması ile çözülür. Dedi.      

 

Sağlık Çalışanına Hak Etmiş Olduğu Ücreti Vereceğiz.

Ziyaret nedeniyle açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Yalcın Kuşkan; Sağlık çalışanlarını sıkıntılarını yakinen takip etmekteyiz. Hükümet kıdem tazminatında ortaya koymuş olduğu tavırla samimi olmadığını sorun çözme yerine çalışanı ve halkımızı sorunlar yumağı ile meşgul ederek samimiyetsizliğini ortaya koymuştur. Dedi Başkan Kuşkan; Emekçi kesimin yarınlardaki güvencesi “Sigortası” elinden alınmak istenmektedir. Sağlık çalışanın İş güvencesi kaldırılmak istenmektedir. Diyen Kuşkan; CHP olarak Hükümet olduğumuzda Sağlık çalışanına hak etmiş olduğu ücreti vereceğiz. Sağlıktaki taşeronlaşmayı ve özelleştirmeleri ortadan kaldıracağız dedi. Ziyaret nedeni ile Çeker ve heyetine teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat