Özdilek

Siyaset

Saadet'li gençlerde görev değişimi

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras başkanlığında toplanan gençlik kollarında görev değişikliği yapıldı.

10 Ocak 2016 Saat: 11:30
Saadet'li gençlerde görev değişimi
Saadet'li gençlerde görev değişimi

İlçe binasında gerçekleşen toplantının ardından SP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras şu açıklamayı yaptı, “Bizler sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın en köklü kuruluşuyuz, Milli Görüş bu ülkenin ruh köküdür, kimliğidir, mayasıdır. Tarihin hiçbir döneminde Müminler bu kadar horlanmadı sayımız ne olursa olsun biz inanıyoruz ki davamız haktır. Türkiyemiz gösterilmek istenen pembe tabloların ne yazık ki çok uzağındadır. Bizler bu 13 yıllık iktidar sahiplerine her dönem yanlışlarına karşılık uyarmamıza hatalarını yanlış adımlarını bir mümin kardeşi olarak hatırlatmamıza rağmen dinlenmediğimiz gibi yandaş medya ve havuz medyası diye tabir edilen basın yayın organları tarafından iftiralar yalan haberler ve karalama kampanyalarıyla halkımıza karşı sürekli küçük düşürülmeye çalışıldı”.

 YENİ YÖNETİM KURULU

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras, Teşkilat Başkanı Mustafa Ünlü, Sektereya Serhat Lal, Eğitim Birim Başkanı Muhammed Emin Karakaya, Tanıtma Birim Başkanı Fethi Çetinol, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Abdullah Taha, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Başkanı Mustafa Said Atalı, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Yasin Gül, Basın ve Medya Başkanı İbrahim Horoz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yunus Çiçek, Yusuf Kaymakçı, İsmail Gönül, Enes Yıldız, Emrah Akçay, İdris Karakaya, Ali Demirkan, Emir Karakaya, Halit Karacan, Fatih Şengül, Yunus Sarak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat