Özdilek

Siyaset

SAADET’TEN PELİTLİ ÇIKARTMASI

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pelitli Köyü sakinleri ile bir araya gelerek köylülerin sorunlarını dinledi.

14 Mayıs 2013 Saat: 14:29
SAADET’TEN PELİTLİ ÇIKARTMASI
SAADET’TEN PELİTLİ ÇIKARTMASI

Pelitli köy sakinleri öncelikli sorunlar arasında, iki yıl önce kapatılan ve hala kapalı olan Gebze Pelitli köy mezarlığı yolunu gösterdiler. Köy sakinleri “Gebze Belediyesi eski başkanı  Pembegüllü tarafından açılan bu yol neden kapatıldı. Bu yolu kapatmakta maksat  nedir ve açmamak için sürdürülen ısrar neden anlamış değiliz” dediler.

 

Sadece Gebze Için Değil, Ülke Içinde Zararli

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Çelik,” Kapalı tutulan mezarlık yolu için bu yolun kapalı tutulması sadece Pelitli köyü sakinlerinin sorunu değildir; bu sorun tüm Gebzelilerin sorunudur” dedi.

 

Çelik, “Aylar öncesi kapalı tutulan Gebze Pelitli köyü mezarlık yolunu ilk olarak kamuoyunda Saadet Partisi dile getirdi. Belediye’ye bu yolun açılması için uyarılarda bulunmuştuk, gelinen noktada görüyoruz ki mezarlık yolu Gebzelilerin hizmetine hala açılmış değildir.”şeklinde konuştu.

 

HERGÜN 16 KİLOMETRE YOL

İlçe Başkanı Çelik, çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Çelik, “Yaptığımız araştırmalar sonucunda Gebze ilçemizde iki yıl boyunca iki binden fazla insanımız vefat etmiştir. Aylık ortalama yüz yirmi cenaze, günlük ise dört cenaze Gebze’mizden hakkın rahmetine uğurlanıyor. Her cenaze konvoyunda takriben otuz ila kırk araba mezarlığa kadar giderek son görevlerini ifa ediyorlar ve görevlerini ifa ettikten sonra geri dönüyorlar.  Pelitli Köyü Gebze’den 11 kilometre köy içinden de mezarlık ise 2 kilometre toplamda Gebze, Pelitli köyü içinden mezarlık arası 13 kilometre’dir. Gidiş-Dönüş toplamda 26 kilometre’ye tekabül etmektedir. Fakat iki yıl önce kapatılan yeni mezarlık yolu Gebze merkezden yaklaşık 5 kilometre gidiş 5 kilometre de geliş toplamda 10 kilometre’dir. İki yıl boyunaca her gün 16 kilometre fazladan yol katettirilmiştir. Sadece basit bir hesap yaptık, iki yılda sadece cenaze sahipleri tarafından fazladan katedilen bu yolda harcanan yakıt ve diğer maliyetler 10 MİLYON TÜRK LİRASI’dır. Burdan diyorum ki ‘’Sayın Adnan Köşker sen Sadece Gebze için değil, Ülke içinde zararlısın’’ diyerek sert bir şekilde eleştirilerini sürdürdü.

 

MİLLİ SERVET’TİR, YAZIKTIR SAYIN ŞEKER…..

“Kocaeli’de hiçbir siyasi partiye şans tanımıyorum, boşuna para harcamasınlar, Milli servet olduğunu söyleyen Şeker’e de ince göndermede bulunan İlçe Başkanı Çelik şunları kaydetti: “Halkın parasını 83 Milyon Türk Lirasını seçim ödeneği altında Hazine’den alan ey AKP Milletvekilleri sizden bu parayı geri vermenizi istemiyoruz, istesek de vermezsiniz; lakin iki yıl boyunca kapalı olan basit bir mezarlık yolunun Gebze halkının cebinden yani Milli servetten 10 Milyon Türk Lirası götürdü. Bu mezarlık yolu kapalı olduğu süre içinde de Milli servetti eritecektir. Sayın Şeker, bu yolu bir an önce açmazsanız bu millet de inanıyorum ki sizi sandıkta şeker gibi eritecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın”  dedi.

 

KALITE TESADÜF DEĞILDIR

 

 “Kalite asla tesadüf değildir, Herkes kendine yakışanı yapar’’  diyen Çelik, Kalite ise Milli Görüş’tür. Önümüzdeki yerel seçimde Gebze’liler özlemle beklediği, yarım kalan hizmetleri  Milli Görüş’ü  tekrardan milletimiz merkezine koyarak bu hayırlı çalışmaların devamını Allah’ın izniyle sağlayacağını umuyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat