Özdilek

Siyaset

Saadet Kocaeli Gençliği G.Antep’e gidiyor.

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Pazar günü Gaziantep’de yapılacak “Ne Füze, Ne Gözyaşı” mitingine gidiyor.

5 Ocak 2013 Saat: 20:22
Saadet Kocaeli Gençliği G.Antep’e gidiyor.
Saadet Kocaeli Gençliği G.Antep’e gidiyor.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması düzenleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Ali PAKSOY; “İslam coğrafyası tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıyadır. BOP çerçevesinde adım adım 22 ülkenin sınırları değiştirilmektedir. İste Afganistan, işte Sudan ikiye bölündü. Irak fiilen üçe bölündü, Libya'nın durumu ortada. Suriye'de şiddet ve katliam devam ediyor. Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin en son hedefi İran ve Türkiye olacaktır. Malatya'mıza füze kalkanı yerleştirilmesinin ardından, ülkemizin aynı zamanda NATO toprağı olduğu bahanesiyle başta Kahramanmaraş olmak üzere bazı illerimize Patriot füzelerinin yerleştirilmesi çalışması dikkat çekicidir. Endişemiz odur ki; füze kalkanı ve Patriotlar'da, Türkiye'yi bir savaşa sürükleyip, parçalanmasına neden olmasın" diye konuştu.

       Paksoy, sözlerine şöyle devam etti:
"Milletimizi bir kez daha bilgilendiriyoruz. Hedef İran'dan sonra Türkiye'dir. Dış güçlerin nihai hedefi Türkiye'yi savaşa sokmak, akabinde bölmektir. Bu kirli oyuna dur demek zorundayız. Milletimizin bu mitingde göstereceği onurlu ve kararlı duruş, yetki ve sorumluluk sahibi yöneticilere tarihi bir uyarı olacak, geleceğimizi tehlikeye atan, gayri milli politikaları yeniden gözden geçirmelerini sağlayacaktır. Biz Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak Saadet Partisi Gaziantep Teşkilatımızın düzenlediği protesto mitingine destek olmak ve tepkimizi göstermek için 2 otobüs ile Antep’e gideceğiz " dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat