Özdilek

Siyaset

Saadet’in cepsiz adayları tanıtıldı

Saadet Partisi İl Teşkilatı, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için ilçe belediye başkanlarını açıklarken, Cepsiz Ceket tanıtım filmi ile adeta gövde gösterisi yaptı.

21 Şubat 2019 Saat: 15:39
Saadet’in cepsiz adayları tanıtıldı
Saadet’in cepsiz adayları tanıtıldı

Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlere çok az bir süre kala Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Ramada Otel’de gerçekleşen aday tanıtımına Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Karargah Başkanı Alaattin Çakmak, İl Kadın Kolları başkanı Reyhan Şengün, İlçe Başkanları, il ve ilçe yöneticileri katıldı

Coşkulu tanıtım

Aday tanıtım programında İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Karamürsel Belediye Başkan adayı Mehmet Özatalay, Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya , Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Derince Belediye Başkan Adayı Halil Kayın, Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan,Körfez belediye başkan adayı Recep Serıdoğan, Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya’nın tanıtımı şova ve coşkuya  dönerken, salonu dolduranlar, adayları dakikalarca alkışladı

Adaylardan destek amaçlı TWITT

Aday tanıtım programında adaylar ve partililer twitter adreslerinden aynı anda ‘Dürüst olmak gerekirse’ etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak Büyükşehir adayı Birol Aydın’a destek oldu.

94 Ruhu Kocaeli’de

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, “31 Mart seçimleri, hayırlar bereketler getirsin. Her bir seçim kendi içinde fırsattır. Saadet Partisi bu fırsatı faydaya her dönem yerine getirdi. Bizler Kocaeli’de adaylarımızı etkin bir şekilde araziye sunmadan bir alternatifmiş gibi yaptık. Bu çalışmayı yaparken bizlerle birlikte hareket etmiş olan herkese artık dışarıdan değil içimizden biri olarak baktık. Herkesin yüreğinde hissedeceği bir seçim çalışmasıyla karşınıza geleceğiz. Birileri 94 ruhundan bahsediyor.94 ruhu Allah’ın izniyle Kocaeli’ de Yeni belediyecilik anlayışıyla sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

“Şehrimize sahip çıkacağız”

SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın da, “Bu toplantımızın her şeyden önce Kocaeli’de kaygı ve endişelerinin giderilmesini umuyorum. 3 aydır karınca gibi çalışarak en dürüst en liyakatlı adayı çıkarma çalışmaları yapıldı. Akıl iyilerin içerisinde en iyiyi bilme melakesidir. En dürüst en iyi adayları seçip halkın önüne sundular. Her şeyden önce emeğimize gayretime şehrimize sahip çıkacağız nasıl her gün yeni bir günse her seçim yeni bir başlangıçtır” diye konuştu.

“ÇAğrı merkezleri kuracağız”

 Sözlerini sürdüren Aydın, “Ülkemizde ve yerelde sorunlar var ama hiç biri çözümsüz değil. Biz yeni bir başlangıcın 31 Mart olduğuna inanıyoruz. Dokunmadık gönül bırakmayacağız. Türkiye’de gerilim atmosferi oluşturuluyor. Bir yerde hamaset artıyorsa orada akıl devre dışı bırakılıyordur. İnşallah bu seçimde aşılmaz dağları aşacağız 12 ilçemizde bunu başaracağız. Zaman zaman ‘Projeleriniz nedir?’ diye soruyorlar. Bunları açıklayacağız. ‘Kocaeli’nin en büyük sorunu nedir?’ diye de soruyorlar. Bir cümle ile açıklamak gerekirse çağrı merkezine düşen her bir talep Kocaeli’nin sorunudur. Halkın sorunlarını dinleyeceğimiz çağrı merkezleri kuracağız.

Kocaeli’de dürüst ve liyakatlı bir anlayış olacak. Adam kayırılmayacak, rüşvet alınmayacak, yönetimde adil olunacak. Belediyenin parası israf edilmeyecek. Milletin alın terini muhafaza eden bir yönetim anlayışı 31 Mart’ta gelmek zorunda. Samimiyet ve ihlasla işimizi yapacağız.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat