Özdilek

Güncel

Rusya'nın Kırım'ı İşgali Mitingi, Siyasileri Buluşturdu.

Rusya’nın Kırımı işgali sonucunda Türkiye’de bulunan soydaşlarımız ve Kocaeli Kırım tatarları derneklerinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu protesto mitingi siyasilerin akınına uğradı.

7 Mart 2014 Saat: 19:24
Rusya'nın Kırım'ı İşgali Mitingi, Siyasileri Buluşturdu.
Rusya'nın Kırım'ı İşgali Mitingi, Siyasileri Buluşturdu.

Mitingte coşkulu bir konuşma yapan Kırım dernekleri federasyon başkanı İbrahim Aracı,

"Kocaeli tüm dünyada ki ezilmişlerin hepsine sahip çıkıyor. Sizlere minnetlerimi. Topulumun her kesiminden insan hiçbir şart koşmadan buraya gelip bizlere katıldınız. İşte birlik, bu.İşte birlik budur. Kırım tatarı bir yumruk insandır. Bizim istediğimiz hiçbir şey değil. Kırım tatarına ev vereyim otur diyen zihniyet neredeydin. Milyonlarca dolar parayı bulunca şimdi mi aklınza geldi. Türkiye'den milyonlara dolara ev alacağınıza kırım tatarına ve alabilirdiniz. Doğalgazını madenlerini satarak keyif sürmeyeceksiniz. Putin bunun  hesabını sana soracağız. Kırım da yaşayan Tatar soydaşlarım adına sizlere teşekkür ederim. Dilde fikirde işte birlik. Kırım'da soydaşlarımız var. Kardeşlerimiz var. Hepinize saygılar sevgiler Kırımlılar adına ,aynı kuruluşların bana İstanbul'da ve Çanakkale'de de destek vermelerini diliyorum" dedi.Miting sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
bahri 08.03.2014 12:41
güzel bir manzara idi dilerim insanlığı ilgilendiren her konuda aynı duyarlılığı gösteririz. yanlız sp. mhp nın dışındaki partilerin yöneticilerini göremedim.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat