Özdilek

Sağlık

Run To Eat ,Yemek İçin Koş

Sağlık, beslenme ve spor ve egzersiz koşması üzerine bir sosyal sorumluluk projesi olan Run To Eat (Yemek İçin Koş) hazırlıkları Ramada Plaza İzmit işbirliği ile hayata geçiriliyor.

6 Ağustos 2015 Saat: 23:06
Run To Eat ,Yemek İçin Koş
Run To Eat ,Yemek İçin Koş

Lezzet doktoru Yavuz Dinç, Eğitim Danışmanı ve Drama Lideri Zafer Şarlayan ve Ramada Plaza İzmit Otel’in henüz göreve başlayan, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Goncagül Armutcuoğlu ile devam eden ve yeni başlayacak olan projelerle ilgili Ramada Otel de bir araya geldiler.

 

Run To Eat Devam Ediyor

İçerisinde sağlık, beslenme ve sporu barındıran, herkesin egzersiz yapması ve koşması üzerine bir sosyal sorumluluk projesi olan Run To Eat (Yemek İçin Koş) hazırlıkları devam ediyor. Proje ekibinden alınan bilgiye göre hazırlık çalışmaları yavaş ama verimli geçiyor. Bu nedenle projenin uygulama zamanının uzatılabileceğini bildiren Lezzet Doktoru Yavuz Dinç "Önemli olan tekrarlanabilir, verimli, sonuçları iyi düşünülmüş bir proje gerçekleştirmek. Bunun için acelemiz yok. Daha çok en doğru adımları atmaya çalışıyoruz." dedi.

Goncagül Armutcuoğlu Ramada Plaza İzmit Otel 'de

Proje Ekibi içerisinde yer alan ve projenin tanıtım bölümlerinde görev alan Goncagül Armutcuoğlu yeni görevine Ramada Otel de başladı. Birçok başarılı proje içerisinde yer alan Goncagül Armutcuoğlu Ramada Plaza Otel’de de projelerine devam edeceğini belirtti. Armutcuoğlu “Ramada Plaza ailesine katılmak gurur verici, projelerimi bundan sonra Ramada Plaza Otel için geliştireceğim." dedi.

 

Dramaile Liderlik ve Ekip Eğitimleri

Liderlik ve Ekip olma üzerinde drama temelli eğitimler gerçekleştiren Zafer Şarlayan Ramada Plaza İzmit Otel ile bu konuda görüştüklerini ve her zaman çalışmaya hazır olduklarını belitti. Şarlayan "Drama ile öğrenmek, daha kolay ve eğlenceli" dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat