Özdilek

Güncel

ROMANLAR, SİRMEN’İ AĞIRLADI

Kocaeli’nin roman kulübü Selanikspor, İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen CHP'li Sefa Sirmen’i iftar sofralarında ağırladı

26 Temmuz 2013 Saat: 19:34
ROMANLAR, SİRMEN’İ AĞIRLADI
ROMANLAR, SİRMEN’İ AĞIRLADI
Türkiye`nin ilk roman spor kulübü olan Serdar Mahallesi`ndeki Selanikspor Kulüp, eski İzmitBüyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, CHPİzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve İzmitBelediyesi`nin CHP`li meclis üyesi Muzaffer Gürfidan`ı iftarda ağırladı. Mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği iftarda Sirmen ve sporcular bol bol sohbet etti.
 
1. AMATÖR LİGE ÇIKTI
Kulüp başkanı İsmet Tuğral, 3 yıl önce kurulan Selanikspor`un 1. amatör lige çıkmasından dolayı verdiği iftarda desteklerinden dolayı CHP`lilere teşekkür plaketi verdi. Kulüp yöneticisi Tamer Sevimli de CHP`li meclis üyesi İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan`a Selanikspor`un formasını hediye etti. Başkan Tuğral, Sirmen`in her zaman yanında olacaklarının sözünü verdi. 
 
SERDAR DEĞİŞMEDİ
Akşam ezanı beklenirken kısa bir konuşma yapan İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, Serdar Mahallesi`nin 10 yıl önce bırakıldığı gibi kaldığını, hiçbir yatırımın yapılmadığını ifade etti. Yıldırım, mart ayındaki yerel seçimlerde İzmit Belediyesi`ni aldıkları zaman Serdar Mahallesi`nde büyük bir yeniliğe gideceklerini kaydetti. Yıldırım, “Serdar Mahallesi çok ihmal edilmiş. Biz geldiğimiz de her şey daha güzel olacak” dedi.
 
SİRMEN, SADECE SUSTU
Adı İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için konuşulan Sefa Sirmen ise seçimler hakkında konuşmazken, Selanikspor`u başarısından dolayı kutladı. Sirmen, Serdar Mahallesi`nin İzmit`in değerlerinden olduğunu sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte romanlar ve CHP`liler aynı sofrada oruçlarını açtı. Akşam, çay sohbeti eşliğinde devam etti. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat