Özdilek

Güncel

Rölanti Restaurant'ta işler tam gaz

İstanbul Maltepe'de yer alan Rölanti Restaurant'da Canlı konser etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden değerli şarkıcılar bu şahane mekanda sahne alıyor. Sahnelerinde kendilerini izlemeye gelen misafirleri coşturuyor.İSTANBUL (İ...

1 Aralık 2023 Saat: 13:05
Rölanti Restaurant'ta işler tam gaz
Rölanti Restaurant'ta işler tam gaz

İstanbul Maltepe'de yer alan Rölanti Restaurant'da Canlı konser etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden değerli şarkıcılar bu şahane mekanda sahne alıyor. Sahnelerinde kendilerini izlemeye gelen misafirleri coşturuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Son dönemlerin hızlı yükselen mekanlarından birisi olan Rolanti Restaurant'ın yetkilileri tüm etkinliklere ev sahipliği yapabileceklerini belirtirken, "Tüm etkinlikler ödül törenleri veya davetleriniz için gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilirsiniz.

Kalitemizi üst noktalara taşımak için her zaman çok çabalıyoruz.Birbirinden eşsiz Lezzetlerimizi denerken Canlı konserler ile bambaşka deneyimler yaşayacaksınız" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat