Özdilek

Ekonomi

Renkli Etkinlikler Özdilek'te

Hafta sonu Özdilek Alışveriş Merkezi’nde çocuklar kukla gösterisi ile eğlendi. Birbirinden farklı karakterlerin canlandırıldığı gösteri renkli anlara sahne oldu.

3 Mayıs 2016 Saat: 09:56
Renkli Etkinlikler Özdilek'te
Renkli Etkinlikler Özdilek'te

Ünllü kukla ustalarının gerçekleştirdiği kukla gösterisi katılan herkese keyifli anlar yaşattı. El yapımı kuklalar ile müzikal gösterisinde çocuklar farklı bir tecrübe yaşadılar.  Müzikal gösterisi çocukları ile birlikte gelen anne babalarında yoğun ilgisi ile izlendi. Gösteri sonunda kukla ustaları ve kuklalar ile birlikte fotoğraf çektirme fırsatı yaşayan çocukların heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Ayrıca hafta sonu yapılan klasik otomobil sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 1960’lı yıllardan günümüze orijinalliğini koruyan altı adet klasik otomobilin sergilendiği Özdilek Alışveriş Merkezi araba tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde anneler gününde de birbirinden güzel etkinliklerin yapılacak. 7-8 Mayıs tarihlerinde alışveriş merkezi önünde Keloğlan Masalları Köyü kurulacak. Özdilek Alışveriş Merkezi birbirinden farlı gösteriler ile çocukları eğlendirmeye devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat