Özdilek

Ekonomi

Rengin İnşaat’ın vizyon projesi: PANORAMA-3

Çarşı Yapı, ALAN PANORAMA-1 ve ALAN PANORAMA-2 projeleriyle adından söz ettiren Rengin İnşaat, şimdi de ALAN PANORAMA-3’ü hayata geçiriyor. Yuvacık’ta yapılacak olan projenin temelleri haziran ayında atılacak.

4 Mayıs 2014 Saat: 18:36
Rengin İnşaat’ın vizyon projesi: PANORAMA-3
Rengin İnşaat’ın vizyon projesi: PANORAMA-3

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Metin Alan ve Erhan Güleryüz’ün sahibi olduğu Rengin İnşaat, yine ses getirecek önemli bir projeye imza atıyor. Yaklaşık 2 yıl önce 42 Evler Sanayi Mahallesi’nde inşa ettikleri Çarşı Yapı AVM ile adını duyuran ve hızlı yükselişini ALAN PANORAMA-1 ve ALAN PANORAMA-2 projeleriyle sürdüren Rengin İnşaat, şimdi de ALAN PANORAMA-3 projesi ile karşımıza çıkıyor.

 

Başiskele’nin cennetten bir köşesi olan Yuvacık’ta inşa edilen ALAN PANORAMA-1 ve 2’nin yanında 22 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan ALAN PANORAMA-3 projesi, konut sektöründe çığır açacak. Doğal güzelliklerle çevrili alanda hayata geçecek olan proje A ve B olmak üzere iki kısımdan oluşacak. Haziran ayında temelleri atılacak projenin 24 ayda tamamlanması hedefleniyor.

 

ALAN PANORAMA -3 projesinin ‘A’ kısmı; 29 adet 1+1 daire, 37 adet 2+1 daire, 55 adet 3+1 daire, 14 adet 4+1 daire, 6 adet 4+1 tek katlı villa ve 20 adet 4+1 dubleks villa olmak üzere toplam 161 konut ile 19 bloktan oluşuyor. Projenin ‘B’ kısmında ise 20 adet 4+1 dubleks villa ile 4 adet 3+1 dubleks villa olmak üzere toplam 24 villa bulunuyor. Muhteşem bir mimariye sahip olan projede yok yok.

 

Her türlü olanağa sahip olan projede; kaydıraklı çocuk havuzu, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, spor ve çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otoparkları ve kafeteryası ALAN PANORAMA 3’ü, diğer projelerden farklı kılıyor. Tüm bloklarda asansör, dairelerde ise panjur, yerden ısıtma sistemi, spotlu asma tavanlar, klima alt yapısı, merkezi süpürge alt yapısı ve gömme rezervuar bulunuyor.

 

ALAN PANAROMA 3’te uygulanacak olan yeşil çatı ile de binaların görüntüsü farklılaştırılarak site, emsallerinden bir adım öne çıkarılacak. Öte yandan dairelerde birinci sınıf seramik, fayans, parke ve kapılar müşterilerin zevkine uygun olarak kullanılacak. Teslimlerin haziran 2016'da başlayacağı projenin satış ofisi, Yuvacık Ali Galip Erenoğlu Caddesi No: 45 adresinde bulunuyor. ALAN PANORAMA-3, çağdaş mimarisi ve görüntüsüyle Rengin İnşaat’ın vizyon projesi olmayı fazlası ile hak ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat