Eğitim

Rehabilitasyon öğrencileri okulsuz kaldı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde rehabilitasyon öğrencilerinin gittiği sınıflar kapatılınca öğrenciler açıkta kaldı.

9 Ekim 2013 Saat: 23:28
Rehabilitasyon öğrencileri okulsuz kaldı
Rehabilitasyon öğrencileri okulsuz kaldı

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal ve Karamürsel Necdet Calp ilköğretim okullarında geçen yıl rehabilitasyon öğrencileri için açılan sınıflar bu yıl kapatılınca birçok öğrenci açıkta kaldı. Okula gidemeyen öğrencilerin velileri, her gün okul kapısına gidip döndüklerini söyleyerek, çocuklarının okula gidemedikleri için psikolojilerinin bozulduğu ifade etti. Hafif engelli olan yaklaşık 30 öğrencinin sınıfların açılmadığından dolayı okula gidemediği öğrenildi.
Konuyla ilgili Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "Özel alt sınıflarımız ilk ve ortaokullarımızın bünyesinde olan biraz daha kaynaştırma ihtiyacı olan öğrencilerimize yönelik oluşturduğumuz özel sınıflardır. Bu sınıfların hem öğrencileri özeldir hem de öğretmenleri. Normal bir sınıf öğretmeninin bu öğrencilerimize ders vermesi mümkün değil. Belgesi olan veya eğitimini almış arkadaşlarımızdan yararlanıyoruz. Ben ilçe müdürümüzden bilgi aldım. Gölcük ilçesinde iki öğretmenimizle görüşmüş. Onlardan bir tanesini valiliğe bildirecekler. Bize teklif yazısı geldiğinde en kısa zamanda bu öğretmenle çocuklarımızı buluşturacağız" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat