Özdilek

Turizm

Referandum için HAYIR mitingi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Halkevleri, ÖDP (Özgürlük ve Dayanışma Partisi), TKP (Türkiye Komünist Partisi) ve EMEK Partisi üyeleri  bir araya gelip Referandum için HAYIR mitingi düzenledi. Partililer  Belediye İş Hanı önünden, Sabri Yalım Parkına slogan atarak yürüdü.
 

Yürüyüşe; Halkevleri Saraybahçe Şube Başkanı Galip Dönmez, TKP İl Başkanı Barbaros Tanta, EMEP İl Başkanı Güner Kizir , ÖDP İl Sekreteri Osman Bahçeci ve Arızlı halkı katıldı. Sabri Yalım Parkı’nda toplanarak açıklamada bulunan grup üyeleri, referanduma tepkilerini dile getirdi.

     Grup üyeleri adına konuşmayı Halkevleri Saraybahçe Şube Başkanı Galip Dönmez yaptı. Dönmez, “Hükümeti elinde bulundurduğu 8 yıl boyunca ekonomik, sosyal ve siyasal saldırıları arttırarak sürdüren AKP, bu değişikliklerin geçmesi halinde işçi ve emekçiler tarafından fiili ve yasal olarak kullanılan birçok hakkı da gasp ederek, topyekun bir saldırıya geçecektir. Referandumda hayır diyerek, sadece aldatmacayı boşa çıkarmış olmayacağız, aynı zamanda emek ve demokrasi düşmanı olan AKP’ye bir ders vermiş olacağız’’ dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat