Özdilek

Güncel

Recep Işık Gültepe Mahallesi Muhtar Adayı

Recep Işık ,İzmit'in en gözde mahallesi olan Gültepe Mahallesinin her şeyi hak ettiği düşüncesiyle muhtar adayı olmaya karar vermiş.

19 Mart 2014 Saat: 10:15
Recep Işık Gültepe Mahallesi Muhtar Adayı
Recep Işık Gültepe Mahallesi Muhtar Adayı

Gültepe Mahallesi Muhtar Adayı Recep Işık  30 yıldan aşan süreden beri Gültepe Mahallesinde ikamet etmekteyim. Gültepe Mahallesinin ilk sakinlerindenim. Mahallemizin ihtiyaçlarını en iyi bilenlerdenim. Mahalle olduğundan bugüne kadar, mahalle sakinlerinin ihtiyacı olan, olası birçok hizmetlerin yapılması için, izmitin  en gözde mahallesi olan Gültepe Mahallesinin her şeyi hak ettiği düşüncesiyle muhtar adayı olmaya karar vermiştim dedi.

 

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ilkesinden hareketle;   birçok ihtiyaca cevap verecek bir proje hazırlanarak mahallemizin hizmetine sunacağım. 

Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan projeler el birliği yapılması için mahallemize kazanılması için çalışacağım mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilebilmesi için mesaimin tamamını gece gündüz demeden Gültepe Mahallesi için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

 

Muhtar Adayı Işık30 Mart 2014 yerel seçimlerinde  mahalle halkımın yoğun istek üzerine aday olduğunu.  İnsan odaklı, mahalle sakinlerinin sorunlarına ve ihtiyaçlarına karşı çözüm üreten bir ekip kurdukları.İhtiyar Heyeti kavramını yok edip ‘’ Hizmet Heyeti’’ kavramı ile yola çıktık. Muhtarlık sadece kağıda mühür basma işi değildir. Muhtar, mahallesinde ne olup bittiğini bilen, resmi kurumlarla devamlı irtibat halinde olan ve bunu mahalle sakinlerine duyuran kişidir. Aksi takdirde muhtarlık yapmanın hiçbir hükmü yoktur.Amacımız mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirleyerek mahallenin, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurarak, en iyi hizmeti kazandırmaktır. Mahalle halkının  hizmeti için 7/24 telefonunun açık olacağını açıklayan Recep Işık;” Gültepe Mahalle halkının desteğini  ve oylarına talibim dedi.Bütün muhtar adaylarına başarılar diliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat