Özdilek

Ekonomi

Ramazan Pidesi 4 TL oluyor

Mübarek Ramazan ayı yaklaşırken, her yıl olduğu gibi bütün gözler yine pide fiyatına çevrildi.

7 Haziran 2014 Saat: 17:56
Ramazan Pidesi 4 TL oluyor
Ramazan Pidesi 4 TL oluyor

İzmit’te geçen yıl 350 gramı 1.50 TL olan pide fiyatının, bu yıl 400 gramı 2 TL olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tekli fide satılmayan ilimizde böylece her bir Ramazan pidesine 4 TL ödemek zorunda kalacağız.

Yeni pide fiyatı konusunda henüz bir karar vermediklerini belirten Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, önümüzdeki Çarşamba günü Yönetim Kurulu Toplantısında konuyu ele alacaklarını, bu toplantıdan kesin sayılabilecek bir karar çıkacağını söyledi.

İzmit’te fırınlar Ramazan pidesini yeterince kabarmadığını gerekçe göstererek tekli çıkarmıyor. Geçen yıl Ramazan ayında 700 gramlık çiftli pide 3 TL’den satılmıştı. Bu yıl ise hem gramaja, hem fiyata zam geliyor. 28 Haziran’da başlayacak Ramazan ayında İzmitliler 800 gramlık çiftli pideye 4 TL ödeyecekler. Bu durumda her gün bir pide alan ailenin sadece aylık pide gideri 120 TL olacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat