Özdilek

Kültür/Sanat

Ramazan geceleri Kartepe’de bir başka güzel

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

 

Kartepe Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde akşamları farklı bir noktada değişik bir program gerçekleştirmekte. Ramazan gecelerini bir başka güzellikte geçiren ilçe halkı önceki akşam da İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun ramazan sohbetinde bir araya geldi.

 

Dolu dolu ramazan etkinlikleri kapsamında Hz. Muhammed’in hayatından örnekleri günümüze uyarlayan usta yorumcu Ömer Döngeloğlu da Kartepelilerle buluştu. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten hanımın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik önceki akşam Suadiye Akçakoca Kültür Parkı’nda gerçekleşti. İftar sonrası gerçekleşen programda İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Tabay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve alanı dolduran ilçe halkı Grup Ahenk’in tasavvuf musikisi ardından gerçekleşen sohbete büyük ilgi gösterdi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepeliler için değişik etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, “Ramazan gecelerini farklı yaşayabilmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirirken hep öğrenen olmaya çalışmak için konularında usta olmuş isimleri getirmeye devam ediyoruz. Sizleri bu gecelerde buluşmaya bekliyoruz” dedi. Manevi duyguları kabartan ramazan sohbetinde Döngeloğlu, dinleyicilere eşsiz bir ramazan gecesi yaşattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat