Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yönetimindeki Derince Belediyesi, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini Ramazan ayında sergilemeye devam ediyor.


Haber: Özgen Sarıkaya/Net Medya Grup

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yönetimindeki Derince Belediyesi, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini Ramazan ayında sergilemeye devam ediyor. Dayanışmayı, paylaşımı ve toplumsal mutluluğu merkeze alan yönetim anlayışı, ilçede hem birlik sofralarını kuruyor hem de çocukların yüzünü güldürüyor.
Başkan Gökçe’den Birlik Sofrasına Davet:
"Kadir Gecesi’nin Bereketini Derince Kent İftarı’nda Paylaşalım"
Sosyal belediyecilik vizyonuyla Derince’de yeni bir dönem başlatan Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajla tüm ilçe sakinlerini Derince Kent İftarı’na davet etti. Halkla iç içe, şeffaf ve dayanışma odaklı bir yönetim anlayışını temsil eden Başkan Gökçe, 16 Mart Pazartesi günü Denizciler Caddesi'nde (Belediye önü) kurulacak olan Derince Kent İftarı ile ilçedeki kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.
Mesajında manevi değerlere vurgu yapan Başkan Gökçe, şu ifadeleri kullandı:
"Ramazan’ın ruhu paylaşmaktır. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız gereği, kimseyi ayırmadan, sevgi ve hürmetle aynı sofrada buluşmayı önemsiyoruz.
Başkan Gökçe mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayının manevi güzelliklerini yaşadığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bu kutlu gece, bizlere paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Duaların kabul olduğu, iyiliğin ön plana çıktığı bu anlamlı gecede, toplumumuzda birlik ve beraberliğin güçlenmesini; barış, huzur ve kardeşlik ikliminin her köşeye yayılmasını diliyorum. Bu vesileyle başta kıymetli halkımız olmak üzere tüm inananların Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tüm ilçe sakinlerimizi 16 Mart Pazartesi günü Denizciler Caddesi’nde (Belediye önü) düzenleyeceğimiz Derince Kent İftarı’mıza bekliyorum.” Dedi.

RAMAZAN ŞENLİKLERİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
Derince Sokaklarında Çocukların Mutluluğu Ülkemizin Derince Halkımızın Mutluluğu Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımız Ramazan’ı Şölene Dönüştürüyor
Derince Belediyesi, Ramazan ayının huzurunu mahalle mahalle gezerek çocuklarla ve ailelerle paylaşıyor. Başkan Av. Sertif Gökçe’nin talimatıyla hazırlanan Ramazan Şenlikleri, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlarken eski Ramazan geleneklerini modern bir eğlence anlayışıyla buluşturuyor. Sosyal adaleti ve toplumsal neşeyi her mahalleye eşit şekilde taşımayı amaçlayan etkinlikler; İbni Sina, Fatih, Dumlupınar ve Mersincik mahallelerinin ardından tüm hızıyla devam ediyor.
Programlarda neler var?
Geleneksel Gösteriler: Karagöz & Hacivat, tahta bacak ve animasyon ekipleri.
Eğlence & Heyecan: Jonglör gösterileri, mini sirk şovları ve ödüllü yarışmalar.
Geleneksel İkramlar: Çocuklara ve ailelere sunulan Osmanlı macunu ve şerbeti.
Etkinlik Takvimi:
Derince’nin dört bir yanında devam edecek olan eğlence durakları şunlar:
13 Mart Cuma (Bugün) – 19.30: Çınarlı Mahallesi (Çınarlı Meydan)
16 Mart Pazartesi – 19.30: Denizciler Caddesi (Belediye Önü)
17 Mart Salı – 19.30: Yenikent Mahallesi (Venüs İş Merkezi Önü)
18 Mart Çarşamba – 19.30: Deniz Mahallesi (Postane Sokak)
