Özdilek

Ekonomi

RAMADA PLAZA’ DAN İZMİT’ e BÜYÜK ONUR

Geçtiğimiz Temmuz Ayında

27 Kasım 2012 Saat: 13:04
RAMADA PLAZA’ DAN İZMİT’ e BÜYÜK ONUR
RAMADA PLAZA’ DAN İZMİT’ e BÜYÜK ONUR

          Otelde ExecutiveChief olarak görev yapan Naif Bağı, kendi camiasında başarıları ve yenilikleri ile tanınan ve duayen kabul edilen bir isim. 

        Uzun yıllar KOÜ Derbent Meslek Yüksek Okulunda Mutfak Yönetimi ve Uygulamaları hocalığı ile Yiyecek-İçecek Üretim Planlama Koordinatörü olarak görev yapan Naif Bağı , ulusal ve uluslararası yarışmalarda pek çok altın madalya ve önemli derecelere sahip. Son olarak da Alanya da bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Altın Kepçe Ulusal Gastronomi ve Yemek Yarışması’ na jüri başkanı olarak davet edildi. 3 gün süren, 912 usta şef ve 35 üniversite öğrencisi 9 kategoride hünerlerini sergiledi. İzmit’ e  döndükten sonra yarışmayı değerlendiren Naif Bağı, ‘ Bu tarz organizasyonlar , kültürel mirasımız olan Türk Mutfağı  ve Türk aşçılığının gelişimi için çok önemli. Dünya arenasında Türk Mutfağımızın, Anadolu’ nun eşsiz lezzetlerinden bahsettirecek, başarılı şefler yetiştiriyoruz. Ülke tanıtımımıza yani turizme katkı sağlamak için bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmakçok önemli. 2013 yılında hem kentimizin adını duyurmak, hem de Türk mutfağımızın lezzetlerini yaygınlaştırmak için üniversitemizle işbirliği yaparak , uluslararası yemek ve gastronomi yarışma projelerini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bunun için de tüm kamuoyunun desteğini bekliyoruz.’ Dedi.

 

         Yarışmalarda dereceye girenlere, ödüllerini Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) Başkanı Yalçın Manav, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu   ve Ramada Plaza İzmit ExecutiveCheifNaif Bagiverdi. Yarışmaya jüri  başkanı olarak davet edilen uluslararası jüri akreditesine sahip olan Naif Bağı ,TürkiyeŞili,Finlandiyaİtalya, Peru, AzerbaycanBolivyaUkrayna ve Porto Riko'dangelen şeflerle birlikte 3 gün süren yarışmada yemekleri  tadarak dereceye girenleri belirlediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat