Özdilek

Sağlık

Ramada Plaza’dan bir ilk

Profesyonel bir kadronun hizmet verdiği Ramada Otel SPA Merkezi, farklı bir çalışmaya imza atıyor.

2 Ekim 2014 Saat: 18:14
Ramada Plaza’dan bir ilk
Ramada Plaza’dan bir ilk

Konusunda uzman eğitimcilerin yer aldığı SPA merkezinde artık diyetisyen eşliğinde spor yapılabilecek.

SPA hizmetlerinde ilimizdeki en donanımlı merkeze sahip olan Ramada Plaza İzmit, kadrosunu genişletmeye ve yenilenmeye devam ediyor. Son olarak Romatem’in başarılı diyetisyenlerinden Adil Gökay ile anlaşan Ramada Plaza İzmit SPA Merkezi, ilimize yine bir ilki getirerek üyelerine diyetisyen desteği sağlamaya başladı.

Üyelerine ayrıcalıklar sunmaya devam ettiklerini açıklayan Ramada Plaza İzmit SPA Müdürü Nergis Gönel, bu seneki en büyük yeniliklerinin diyetisyen eşliğinde üyelerine spor yapma imkanı sunmak olduğunu belirtti. Bu projeli ilimizde bir ilke imza atan Ramada Otel SPA Merkezi, ayrı bir çalışma ile üyelerine ekstra bir ücret istemeden diyetisyen eşliğinde sağlıklı ve bilinçli kilo verme, alma imkanı sağlıyor. Pazartesi ve çarşamba günleri saat 18.30’dan sonra Diyetisyen Adil Gökay Taflan tarafından SPA üyelerine sağlıklı yaşama dair ipuçları vererek, diyet listesi oluşturuluyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat