Özdilek

Turizm

Ramada’da havuz kursu açıldı

İlimizin ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli olan Ramada Plaza İzmit, farklılıklar yaratarak sektörün Kocaeli’ndeki öncülerinden olmaya devam ediyor.

27 Mart 2013 Saat: 20:42
Ramada’da havuz kursu açıldı
Ramada’da havuz kursu açıldı

Gerçekleştirdiği tüm organizasyonlarda misafirlerin memnuniyetini ve takdirlerini kazanan Ramada Otel son olarak, kapılarını Halk Eğitim Merkezi Havuz Suyu Operatörlüğü Kursiyerlerine açtı. Kursiyerler, eğitimin teorik kısmını Halk eğitim Merkezinde alırken, pratik kısmı için Kurs Öğretmeni Ruken Bilginer öncülüğünde Ramada Plaza’nın havuzunda bir araya geldiler. Kursu başarı ile tamamlayarak yeterlilik sertifikasını almaya hak kazanan kursiyerler, genel kullanıma açık havuz tesislerinde, otellerde veya havuz yapım firmalarında iş imkanı bulabiliyorlar. Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerler, Havuz Suyu Operatörü olarak,  Havuzun Mekanik, Elektrik Tesisatı İle Yapısal Özelliklerine Hakim, Havuz Suyu Kimyası İle İlgili Ölçüm Kontrol, Uygulama Ve Bakım yapma becerilerine sahip oluyorlar.  Katılımcılar arasında, Ramada otel Teknik Servis Şefi Serkan Ermiş ile birlikte, Metin Karalar, Cevat Geren, Mansur Çoban, Emre Karakaya, Cihan Özdemir, Hamdi Çakır, Şaban Çetinkaya, Yaşar Cebeci, Ahmet Tosun, Murat Aktaşlı, Fatih Kalem, Fatih Vural, Özkan Eş ve Murat Geren vardı. Havuz başındaki eğitimden sonra, teknik için kazan dairesinde eğitime devam eden kursiyerlere ders sonunda çay ikram edildikten sonra, Öğretmen Ruken Bilginer otel yönetimine teşekkür ettikten sonra otelden ayrıldılar. Katılımcılar arasında, değişik otellerde havuz görevlisi olarak çalışan kişilerde yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat