Özdilek

Kültür/Sanat

Radyo K.İ. Yeni İnternet Sitesi Yayınına Geçti

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Radyosu Radyo K.I.’de bir süredir yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında teknik ve hizmet alt yapısında düzenlemeler yayına başladı

18 Aralık 2012 Saat: 01:03
Radyo K.İ. Yeni İnternet Sitesi Yayınına Geçti
Radyo K.İ. Yeni İnternet Sitesi Yayınına Geçti

 

Temmuz ayında yenilenen stüdyolarından en kaliteli alt yapı ile dinleyicilerine seslenen Radyo K.I.’de Kasım ayı içerisinde Verici bakım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Hali hazırda Kocaeli genelinde yayınlarımıza 94.8 frekansı üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 Bir süredir Kocaeli Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Sayın Seyfullah Başköylü ve Sistem Yönetim Birimi sorumlusu Dr. Selçuk Öğütçü’nün altyapı desteği ile yürütülen internet sitesi çalışmaları ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

 

 Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Hakan Terzi tarafından yapılan internet sitesinde en güncel müzik haberlerini, Kocaeli’nden kültür-sanat aktivitelerini ve Üniversitemiz ile Radyo K.I.’den haberleri bulabilirsiniz.

 

 Aynı zamanda dinleyicilerimizin talepleri de gözetilerek internet yayınında iki yayın sunucusu ile çeşitleme yapıldı. Artık bizi internet sayfamız üzerinden, facebook üzerinden takip edebileceğiniz gibi kullandığınız çalıcılara uygun indirebileceğiniz dosyalar ile de internetten bağımsız olarak takip edebilirsiniz.

 

 http://radyoki.kocaeli.edu.tr ve www.radyoki.net adreslerinden Radyo K.I.’nin yenilenen internet sayfasına ulaşabilirsiniz."

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat