Özdilek

Siyaset

'Profesörler seçim alacaklarını umuyorlarsa yanılıyorlar'

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, CHP İl Başkanı Kuşkan’ın “Civelek’e cevap vermeyeceğim” açıklaması için AKP İl Başkanı Civelek şu yanıtı verdi: “Yalçın Bey’e selam gönderiyorum. Sorularıma cevap verecek olsaydı

19 Mart 2013 Saat: 20:00
'Profesörler seçim alacaklarını umuyorlarsa yanılıyorlar'
'Profesörler seçim alacaklarını umuyorlarsa yanılıyorlar'
AKP il Başkanı Mahmut Civelek, önceki akşam yönetim kurul toplantısı öncesi gündemle ilgili değerlendirmeler yaptı. Civelek, Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi’nin nisan ayı ortasında başlayacağını açıkladı, “Siyaset Akademisi için kayıtlar başladı, nisan ortasında veya mayıs başında 9 hafta sürecek dersler başlayacak. Yerel seçimlerde aday olmak için niyeti olanlar AKP’li olsun veya olmasın katılabilirler.”dedi. Siyaset Akademisi için başvuru ücreti 100 TL. Bayanlardan başvuru için 50 TL alınırken, engellilerden ücret alınmıyor. Kayıtlar bu ay sonuna kadar devam edecek.

CHP İl Başkanı Kuşkan’ın “Civelek’e cevap vermeyeceğim” açıklaması için AKP İl Başkanı Civelek şu yanıtı verdi: “Yalçın Bey’e selam gönderiyorum. Sorularıma cevap verecek olsaydı çoktan verirdi Sorduklarımıza cevap veremiyor. Profesörleri köyleri gezerek seçim alacaklarını umuyorlarsa yanılıyorlar.”  Civelek, İzmit ile birlikte 2 ilçede daha anket yapıldığını, ancak sonuçlarını açıklamayacağını söyledi. CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın AKP’nin yaptığı ve sonuçlarını açıkladığı rakamların doğru olmadığını söyleyen Civelek, “İzmit’te ve büyük ilçelerimizde mahalle mahalle yoklama yaptırdık. 3 ilçemizde de anketler güzel çıktı. İzmit’te yüzde 50’nin üzerinde” dedi.

AKP İl Başkanı Civelek, basında yer alan Hereke Semt Polikliniği kapandı haberlerinin doğru olmadığını, ASM olarak çalıştığını ancak pratisyen hekim sıkıntısı nedeniyle hafta içi 17.00’den sonra ve hafta sonu nöbetinin kaldırıldığını söyledi, “Nöbet tutacak pratisyen doktor eksiğimiz var. Aile hekimlerinin nöbet tutarak döner sermayeden pay alması için çözüm arayışımız var. Bakanlık nezdinde girişimler sürüyor.”dedi. Civelek, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarına katılmayan siyasi partilerin il başkanlarına tepki gösterdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat