Teknoloji

Prof. Dr. Bobat'tan Uluslararası Başarı

Prof. Dr. Alaeddin Bobat, merkezi Çin Halk Cumhuriyeti'nde bulunan UNIDO Dünya Küçük Hidroelektrik Santrallar Raporu" nun yayın kuruluna seçildi.

20 Şubat 2015 Saat: 22:31
Prof. Dr. Bobat'tan Uluslararası Başarı
Prof. Dr. Bobat'tan Uluslararası Başarı

Kocaeli Üniversitesi Arslanbey MYO Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaeddin Bobat, merkezi Çin Halk Cumhuriyeti'nde bulunan ve Birleşmiş Milletler Endüstriyel Kalkınma Örgütü(United Nations Industrial Development Organization-UNIDO) ile Çin Su Kaynakları Bakanlığı ve Çin Ticaret Bakanlığı'nın himayesinde olan Küçük Hidroelektrik Santrallar Uluslararası Merkezi'nin 3 yılda bir yayımladığı "Dünya Küçük Hidroelektrik Santrallar Raporu" nun yayın kuruluna seçildi. 2016 yılında yayımlanacak olan raporun Türkiye Resmi Yazarı olarak davet alan ve bu konuda çok sayıda çalışması bulunan Prof. Dr. Bobat, ayrıca Springer Verlag tarafından 2015 yılı içinde basıma hazırlanan ve editörlüğünü Bilgi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Nezihi BİLGE ve arkadaşlarının yaptığı "Energy Systems and Management" kitabının ikinci bölümünde yer alan "Thermal Pollution Caused by Hydropower Plants" adlı uluslararası makaleyi de kaleme almıştır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat