Özdilek

Siyaset

Prof.Akdemir, Yürüyüş Yolu’nda broşür dağıttı

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından Prof.Dr.Ali Akdemir, seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

18 Ekim 2013 Saat: 13:08
Prof.Akdemir, Yürüyüş Yolu’nda broşür dağıttı
Prof.Akdemir, Yürüyüş Yolu’nda broşür dağıttı

Çeşitli ziyaretler, partililerle toplantılar yapan Prof.Akdemir, vatandaşın kendisini daha yakından tanıması için çaba harcıyor.  Prof.Ali Akdemir, önceki gün bir grup partiliyle birlikte İzmit Yürüyüş Yolu’nda vatandaşlara kendisini tanıtan, projeleri ve hedefleriyle ilgili görüşlerinin yer aldığı broşürleri dağıttı.

Şimdiye kadar 50 bin adet broşür dağıttığını, aday adaylığı süresince bu sayıyı 100 bine çıkartacağını anlatan Prof.Dr.Ali Akdemir, aday olması halinde 2 milyon broşürü Kocaeli halkına ulaştıracağını anlattı. Broşürlerin tamamını kendisinin bastırdığını belirten Ali Akdemir, “Herhangi bir finansman kabul etmedik. Bundan sonra da halka kendimi tanıtmak ve anlatmak için çalmadık kapı bırakmayacağım” dedi. Akdemir’e broşür dağıtımı sırasında tanıtım danışmanı olarak kendisine destek veren partililer Kemal Derin, Muharrem Yılmaztürk ile Çağdaş Engin de destek verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat