Özdilek

Ekonomi

Prelli, Prelli'yi gezdi

Pirelli’nin yönetim kurulu başkan yardımcısı Alberto Pirelli, Kartepe’de üretim yapan Türk Pirelli fabrikasını ziyaret etti. Yöneticilerden üretim ve yatırımlar hakkında bilgi alan Pirelli, Formula 1 yarışları için üretim yapan böl

8 Mayıs 2014 Saat: 13:33
Prelli, Prelli'yi gezdi
Prelli, Prelli'yi gezdi

Kartepe’de üretim yapan Türk Pirelli fabrikası önceki gün, Pirelli Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkan yardımcısı Alberto Pirelli’yi ağırladı. Pirelli’nin ziyaretinde kalabalık bir heyet de hazır bulundu.

 

KALABALIK HEYET

Türk Pirelli Genel Müdürü Mete Ekin, Fabrika Direktörü Hakan Yalnız, Personel Direktörü Muhittin Kızıler, Kalite Direktörü Bahadır Özer, AR-GE Direktörü Mario Soatto, CFO Recep Özkale, Kalite Müdürü Hakan Akkuş, Kamyon Üretim Müdürü Ahmet Oruç, Motorsport Müdürü Alp Duyum, Market Kalite Müdürü Oktay Ginalli, Oto Üretim Sorumlusu Mesut Bilgin ve bir grup yöneticininde hazır bulunduğu ziyarette Alberto Pirelli’ye üretim, tamamlanan ve devam eden yatırımlar, üretimine yeni başlanan lastikler hakkında bilgi verildi. Formula 1 yarışları için dünyada tek Türk Pirelli’nin üretim yaptığı bölümü özel olarak gezen Alberto Pirelli’nin memnuniyeti dikkati çekti.

 

ŞAMPİYONLUK İSTEDİ

Öğle yemeğinin ardından fabrikayı gezen Pirelli, yapılan çalışmaları yerinde görerek değerlendirdi. Türk Pirelli Basketbol takımının da başarısını öğrenen Alberto Pirelli, şirketler ligi kupasının kazanılması temennisinde bulundu. Gün boyu süren ziyaretin ardından bir dönem Türk Pirelli’nin Genel Müdürlüğü’nü de yapan, Pirelli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alberto Pirelli olumlu izlenimlerle ilimizden ayrıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat