Özdilek

Spor

Potanın Perileri Zorlu Maçı Kazandı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu lideri İzmit Belediyespor zorlu geçmesi beklenen Çekmeköy Belediyespor deplesman maçını 51-72 gibi farklı bir skorla kazanıp zirvedeki yerini sağlama aldı.

11 Ocak 2016 Saat: 22:56
Potanın Perileri Zorlu Maçı Kazandı
Potanın Perileri Zorlu Maçı Kazandı

            İLK YARI BAŞA BAŞ GEÇTİ

 

           Grub lideri İzmit Belediyespor önceki gün İstanbul deplasmanında kendisi gibi 1 yenilgisi bulunan Çekmeköy Belediyespor ile oynadı. Çekmeköy spor salonunda kalabalık seyirci topluluğunun önünde oynanan maçın ilk devresini kızlar 32-35 önde kapadı. İzmit’teki ilk müsabakayı  69-64 kazanan Periler, ikinci müsabakada da rakibine üstünlük gösterip salondan 51-72 galip ayrıldı. Çekmeköy Belediyespor’un 1 puan önüne geçen, ikili averajda da üstünlüğü eline alan temsilcimiz şampiyonluk için avantaj elde etti.

 

 

          Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Başkan Yardımcısı Ahmet Emre Ercanlı takımı yalnız bırakmayarak, müsabakayı Çekmeköy Belediyespor Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ile izleyerek dostluk mesajı verdi. Maçtan sonrada yönetim ve takım olarak Kondüsyoner Arzu Demirkıran’ın doğum günü ve tabiki de galibiyet kutlandı.

 

         Kızlar bu hafta Dostlukspor’u konuk edecek. Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati 15.30 olarak açıklandı. 

 

ÇEKMEKÖY BELEDİYESPOR: 51

İZMİT BELEDİYESPOR: 72

 

İZMİT BELEDİYESPOR:

         Kızlardan 23 sayı atan Simge maçın en skorer ismi oldu. Kaptan Meryem 15, Özge 14, Aynur 10 sayıattı.i. Nurçin 7, İlke ise 3 sayıyla oynadı

 

PERİYOTLAR:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat