Özdilek

Güncel

Pompalı tüfekle dehşet saçtı: 3 yaralı

Kandıra Karaağaç köyünde akrabalar arasındaki arazi anlaşmazlığında kan aktı. Y.K., tartıştığı kız kardeşi ve iki yeğenini otomatik tüfekle yaraladı.

5 Kasım 2014 Saat: 14:52
Pompalı tüfekle dehşet saçtı: 3 yaralı
Pompalı tüfekle dehşet saçtı: 3 yaralı

Kandıra Karaağaç köyünde akrabalar arasındaki arazi anlaşmazlığı, üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Edinilen bilgiye göre Y.K. (39) isimli vatandaş, 2 Kasım’da arazi meselesi nedeniyle kavga ettiği kız kardeşi Döndü Kırdar ile yeğenleri Onur Topal ve Özkan Topal’a otomatik av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Saldırıda Döndü Kırdar, Onur Topal ve Özkan Topal çeşitli yerlerinden yaralandı. Üç yaralı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Kız kardeşi ve yeğenlerini otomatik av tüfeği ile yaralayan Y.K., saldırının ardından kayıplara karıştı. Kırdar, Kefken Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları sonrasında Y.K.  gözaltına alındı. Bugün öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilerek nöbetçi mahkemeye çıkarılan Kırdar, hakkında adli kontrol uygulanması şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat