Özdilek

Aşayiş

Pompalı silah dehşeti,korkuttu

İzmit İlçesi Yenidoğan Mahallesinde bulunan, D-100 üzerindeki köprülü üst geçide elinde pompalı tüfekle gelen ve havaya ateş açan şahıs, çevrede bulunananlara korku dolu anlar yaşattı.

5 Ekim 2017 Saat: 15:17
Pompalı silah dehşeti,korkuttu
Pompalı silah dehşeti,korkuttu

 Büyük panik yaşayan ve sağa sola kaçışan vatandaaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi.  Kısa sürede bölgeye  itfaiye ve 112 ekipleri ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Elindeki pompalı silahı çenesine dayayan şahısın yanına çelik yelek giyerek giden 2 polis memurunun ikna çabaları yetersiz kaldı. Bu esnada adının İsmail Y olduğu öğrenilen şahısın yakınlarıda olayı haber alarak olay yerine geldi.  İkna çabaları devaö ederken, şahıs erlindeki pompalı tüfekle 1 kez daha ateş açtı.Şahısın pompalı tüfek ile ateş açması sonucu, herkes sağa sola kaçışırken, polisler teyyakuza geçti.  Şahıs,  açtığı ateş sonrası polis  ve yakınları tarafından silahını bırakması konusunda ikna edildi. Silahını yere bırakan ve ağlayan İsmail Y., polis ve yakınları tarafından alınarak  ambulansa bindirildi. Ardından  işlemleri için polie merkezine götürüldü.Olay yerinde bulunan mahalle sakinleri ve yakınları ise İsmail Y.’nin efendi ve kendi halinde bir çocuk olduğunu, 2 gün önce evlenerek düğün yaptığını ancak kızın ailesinin kendisinin roman olduğunu öğrenince  kızlarını geri aldıklarını bu nedenle bunalıma girip böyle bir olaya kalkıştığını ileri sürdü.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat