Özdilek

Spor

Play-Out’ta eşleşmeler belli oldu

Bölgesel Amatör Lig Play-Out eşleşmeleri çekilen kura sonucunda belli oldu.

24 Nisan 2018 Saat: 15:40
Play-Out’ta eşleşmeler belli oldu
Play-Out’ta eşleşmeler belli oldu

Cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadı’nda Çayırovaspor ile Kartepe Suadiyespor, Pazar günü Derince Suni Çim Stadı’nda ise Başiskele Doğantepespor ile Kocaeli Nusretiyespor karşı karşıya gelecek. Maçlar saat 15.00’da oynanacak

 

Bölgesel Amatör Lig Play-Out eşleşmeleri dün Hasan Doğan Amatör Evi’nde çekilen kura ile belli oldu. Sezonu BAL Ligi’nde tamamlayan Başiskele Doğantepespor ve Çayırovaspor ile Amatör Süper Lig Play-Off  Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Kocaeli Nusretiyespor ve  üçüncü sırada tamamlayan  Kartepe Suadiyespor kuraya katılan takımlar oldu. Yapılan kura çekimine katılanlar arasında KASKF Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, kulüp başkanları ve yöneticiler katıldı.

Kuraya ilgi oldu

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında bulunan Hasan Doğan Amatör Evinde düzenlenen Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçlarının kura çekimine kulüp temsilcileri büyük ilgi oldu. Kartepe Suadiyespor Kulüp temsilcileri Mevlüt Ağra, Adnan Tünel, Kocaeli Nusretiyespor’dan Ufuk Kıyar, Avni Kıyar, Besim Kaya ve Mehmet yılmaz, Başiskele Doğantepespor’dan Fatih Öztürk ve Zeynel Topal, Çayırovaspor’dan Hüseyin Kalkan, Fatih Subaş, Erol Çağlın ve Birol Köksal katıldı

 

 Tebrik ve başarı

Kura çekiminde önce İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın ve İl Spor Başkanı Mithat Ağa Gebzespor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik edip kuraya katılan takımlara başarılar diledi. Kulüp başkanlarının birbirine başarı dileklerinde bulunduğu kura çekiminden önce fair-play mesajları verildi. Mithat Ağa kulüplere eşleşmelerden önce detaylı bilgi verdi.

 

Eşleşmeler belli oldu

Daha sonra yapılan kura çekiminde önce Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden kulüpler kuralarını çekti. Süper Amatör Küme Play-Off Grubu’ndan katılan takımlarında kura çekimini yapmasının ardından eşleşmeler belli oldu. Doğantepespor’un rakibi Nusretiyespor olurken, Çayırovaspor ile Suadiyespor takımları karşı karşıya geldi.

 

Çayırova uzlaşmadı

Eşleşmelerin ardından kulüp yöneticileri maçların hangi gün hangi statta oynamasına karar vermesi için kısa bir ara verildi. 3 kulübün günlerde anlaşmasına rağmen Çayırovaspor uzlaşmaya yanaşmadı ve kura çekimine gidildi. Kura çekiminin ardından maçların oynanacağı gün ve statlar belli oldu.

 

Cumartesi ve pazar

Eşleşmelerin belli olmasının ardından maçların hangi gün oynanacağına karar verilmesi için kura çekildi. Çayırovaspor-Suadiyespor maçının Cumartesi günü saat 15.00’da İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynanmasına, Doğantepespor ile Nusretiyespor arasındaki müsabakanın ise Pazar günü Derince Suni Çim Stadı’nda oynanmasına karar verildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat