Özdilek

Aşayiş

pizza soyguncusu yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 26 Şubat günü Kocaeli İzmit İlçesi Bekirdere mevkiinde meydana gelen bir pizza firmasından hırsızlık olayı ile ilgili olarak geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

2 Mart 2017 Saat: 16:26
pizza soyguncusu yakalandı
pizza soyguncusu yakalandı

Yapılan  soruşturma ve incelemelerde   şahısın güvenlik kamerasına takılan görüntülerden kullandığı kiralık aracı belirleyen  emniyet güçleri soruşturmayı daha da derincelştirince,  Aynı markaya ait pizza firmasının Çorum,  Sakarya Sapanca’da meydana gelen hırsızlık olayınında faili olduğunu tespit etti. Ayrıca Ankara’da  alarm çalınca teşebbüste kalan hırsızlık olayınıda gerçekleştirdiğini belirledi.Toplanan delillerden olayı gerçekleştiren şahısın, 1 yıl önce  çalıştığı firmadan hırsızlık yapan  ve tutuklanan ve serbest kalan  H.E   olduğunu tespit etti. Samsun’a gittiği tespit edilen  şahısın  ikameti olan Bursa iline döndüğünü belirleyen Kocaeli Polisi   pusuya yattı.  Eve dönen H.E gözaltına alınarak Kocaeli’ne getirildi.  Şahısın daha önce çalıp ayrıldığı pizza firması ile ilgili herhangi bir  kininin bulunmadığı ancak firmanın hangi günler kasasında daha çok para olduğu, kasalarını nerelerde tuttukları ve nasıl açıldığı konusunda bilgi sahibi olduğu için  o  firmaya ait  şubeleri soyduğu  belirlendi. Şubelerden yaklaşık 20 bin lira para çalan şahıs  adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat