Özdilek

Ekonomi

Pişmaniye Çarşısı İzmit’e Yakışır

MASİAD Genel başkanı İşadamı Bahri Odabaş’dan taktir edilecek bir girişim. Pişmaniyenin başkenti olan İzmit’e böylesi bir çarşıya ihtiyacı var. Dün mevcut alanda basın açıklaması yapan Odabaş Öneri ve projelerini basınla p

1 Nisan 2017 Saat: 11:32
Pişmaniye Çarşısı İzmit’e Yakışır
Pişmaniye Çarşısı İzmit’e Yakışır

Pişmaniye kenti İzmite pişmaniyeciler çarşısı kazandırmak istiyoruz

 

İZMİT Halkevi mevkiinde Başkan Nevzat Doğanın yıkmak istediği Dükkanların yerine PİŞMANİYECİLER ÇARŞISI yapılması ile ilgili Taslak proje hazırlatarak kamuoyu ile paylaşma ihtiyacı hissettik.

 

Başkan Nevzat Doğanın Pişmaniye Heykeli ile ilgili hizmetini takdir ettik fakat Heykeli olan Pişmaniyenin Çarşısının olmayışı büyük bir eksikliktir.

 

Çorumun Leblebiciler, Kayserinin Pastırmacılar, Afyonun Sucuk ve Kaymakçılar çarşısı varken Pişmaniye Kenti İZMİTİN Pişmaniyeciler çarşısının olmayışı büyük bir eksikliktir.

 

Başkan Doğan, daha evvel Devlet Hastanesinin yanındaki Dükkanları yıkmış ve yerlerine Banklar koymuştu fakat o Banklardan oturanlar olmadığı gibi Yüzlerce insan ekmeğinden oldu, Hastaneye giden yüzlerce insan da Çiçek, Kolonya vs. ihtiyaçlarını karşılayamaz oldu.

 

Buradaki Dükkanlar yıkıldığı takdirde yapılan Parkta kimsenin Egzost dumanları altında oturacağını zannetmiyorum, olan sadece bu dükkanlardan ekmek yiyen en az 500 kişiye ve buradan geçerken Pişmaniye vs. ihtiyaçlarını karşılayan binlerce insana olacak.

 

Buradan başta Başkan Nevzat Doğan ve Ak Partiye sesleniyorum, gelin bu yanlıştan vaz geçerek taslağını çizdirdiğimiz projeyi geliştirerek hem yüzlerce insanın ekmeğinden olasını engelleyelim ve hem de İZMİTE bir Pişmaniyeciler çarşısı kazandıralım.

 

Biz MARSİAD olarak buradaki Esnafla Başkanı ve Ak Partiyi, sahip çıkmadığı takdirde muhalefet partilerini buluşturmak için bir çalışma başlatıyoruz, Esnaf üzerine düşeni yapmaya hazır, Top Başkan Doğan ve Ak Partide, buradan her ikisine randevu talebimizi iletiyorum.

SAYGILARIMLA

                                                                                                          Bahri ODABAŞ                                                                                                                                                                               MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat