Özdilek

Güncel

Perşembe pazarının ismi değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi’nde Perşembe Pazarı Alanı’nın adı meclis kararıyla “15 Temmuz Milli İrade Meydanı” olarak değiştirildi.

11 Ağustos 2016 Saat: 17:32
Perşembe pazarının ismi değişti
Perşembe pazarının ismi değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karasomanoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Ağustos Meclisi’nde 104 madde görüşüldü. Meclis 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk yapılan mecliste ülke gündemi nedeniyle duygu ve görüşler paylaşıldı.

 

Görüşülen maddelerin hepsi oy birliği ile kabul edilirken 46. Madde ek süre istenerek komisyona gönderildi. Mecliste görüşülen konulardan 102. Maddeyle birlikte Perşembe Pazarı alanını adı oy birliği ile “15 Temmuz Milli İrade Meydanı” olarak değiştirildi.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat