Özdilek

Spor

Periler seriye bağladı: 84-61

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda Çankaya Üniversitesi’ni mağlup ederek zirve takibini sürdürdü

25 Mart 2018 Saat: 23:20
Periler seriye bağladı: 84-61
Periler seriye bağladı: 84-61

 İlimizi Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, hafta içi mücadelesinde konuk ettiği Mersin Üniversitesi’ni yendi ve hafta sonu da Çankaya Üniversitesi’nin konuğu oldu. Cumartesi günü oynanan zorlu mücadelede ilk dakikadan itibaren etkili olan Mavi Beyazlılar, rakibini deplasmanda olmasına karşın 84-61 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ligdeki 18.galibiyetini elde etti.

 Lideri konuk edecekler

Çankaya deplasmandan net bir skorla galip ayrılan İzmit Belediyespor sırasıyla ilk periyodu 14-18, ikinci periyodu 27-31, üçüncü periyodu 43-60 ve son periyodu da 61-84 önde tamamladı. Mavi Beyazlılarda en skorer isim attığı 189 sayıyla Amerikalı oyuncu Arhonda Jasmon Covington olurken, ona Melek Yusufoğlu ve Deniz Doğan eşlik etti. Üst üste iki maçını kazanan ve moral depolayan potanın perileri, hafta lider Kırçiçeği Bordum Basket’i konuk edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat