Özdilek

Spor

Periler grup şampiyonu: 77-42

Kocaelispor Yıldız Genç Basketbol Takımımız Türkiye Elemeleri Yarı Final grubunda önceki gün Eskişehir Gençlikspor’u 77-42, dün de Denizli Gençlikspor’u 57-31 yenerek grup şampiyonu oldu.

13 Nisan 2014 Saat: 14:42
Periler grup şampiyonu: 77-42
Periler grup şampiyonu: 77-42

Periler Türkiye şampiyonluğu için Alanya’ya gitmeye hak kazandı

BÜTÜN MAÇLARINI KAZANDI

Nevşehir Avanoz’da yapılan Marmara Şampiyonluğu’nda ilimizi temsil eden Kocaelispor Yıldız Kız Basketbol Takımımız Marmara Şampiyonu olarak gittiği Türkiye grup elemelerinde grup şampiyonu oldu. Önceki gün oynanan maçta Eskişehir Gençlikspor’u 77-42 yenerken dün oynanan son maçta  Denizli Gençlikspor’u 57-31 yendi ve grup şampiyonu oldu.

6-11 MAYIS’TA ALANYA’YA GİDİCEKLER

Nevşehir’de oynadığı bütün maçları kazanan Kocaelispor Yıldız Kız Basketbol Takımı, 6-11 Mayıs tarihleri arasında Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında mücadele edecek. Türkiye genelinde8 takımın geleceği şampiyonada Fenerbahçe ve Galatasaray takımları ile Türkieye’nin önde gelen takımları mücadele edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat