Özdilek

KOCAELİSPOR

Periler’e büyük alkış: 89-29

Kocaelispor Yıldız Genç Takımımız Nevşehir Avonoz’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde Marmara Şampiyonu olarak çıktığı ilk maçta Rize Belediyespor’u 89-29 yenerek gücünü gösterdi

9 Nisan 2014 Saat: 23:46
Periler’e büyük alkış: 89-29
Periler’e büyük alkış: 89-29

6 TAKIM 2 GRUPTA YARIŞIYOR

6 takımın iki ayrı grupta mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası grup eleme maçları Nevşehir’in Avanoz ilçesinde başladı. Dün oynanan ilk gün maçında Kocaelispor Yıldız Genç Takımı, Rize Belediyespor’u 89-29 yendi. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Periler, şampiyonluğun iddialı ekiplerinden biri olduğunu göstermiş oldu.

BUGÜN MERSİN YARIN DİYARBAKIR 

Avanoz İlçe Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Kocaelispor Yıldız Genç Takımı, bugün Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 13.00’da başlayacak karşılaşmada Periler rakibini yenerek, seriye devam etmeye çalışacak. Kocaelispor Yıldız Genç Takımı gruptaki son maçında ise Diyarbakır Bağlarbaşı Belediyesi ile karşılaşacak.

 

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Nevşehir’e başarılı olmak için geldiklerini belirten Kocaelispor Basketbol Şube Koordinatörü Cengiz Kahraman, hedeflerinin burada şampiyonluk olduğunu belirtiyor. Kocaelispor Yıldız Genç Takımı Antrenörü Tolga Çelikyılmaz ise güçlü rakiplerle oynadıklarını hedeflerini bu takımlar arasından sıyrılarak şampiyonluk olduğunu belirtiyor.

PERİLER-RİZE

Kocaelispor Yıldız Genç Takımımız Nevşehir Avonoz’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde Marmara Şampiyonu olarak çıktığı ilk maçta Rize Belediyespor’u 89-29yendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat