Özdilek

Spor

Periler Antalya’dan da Galip Ayrıldı

İzmit Belediyespor Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligindeki ikinci karşılaşması olan Antalyanın Yıldızları deplasmanından üstünlüğünü göstererek 38-90 galip ayrıldı.

21 Mart 2016 Saat: 20:42
Periler Antalya’dan da Galip Ayrıldı
Periler Antalya’dan da Galip Ayrıldı

             Pazar günü Antalya’da gerçekleşen mücadelede gülen taraf İzmit Belediyespor oldu.  Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstünlüğünü ortaya koyan İzmit Belediyespor ilk yarıyı 12-36 önde tamamladı ve maç sonucunda da 38-90 skor elde ederek deplasmandan galip ayrılmayı bildi. Temsilcimiz 1.Lig hedefine bir adım daha yaklaştı. Bayan Basketbol Antrenörü Erkan Metin “  Takımımız için güzel bir karşılaşma oldu. Oyuncularımız bu maçı da almayı bildi. Hedefimiz büyük, önümüzde uzun bir yol var ve hedefimize ulaşıncaya kadar çalışma devam edeceğiz. Bu hafta yeni transferlerimizde aramıza katılacak ve takımıza güç katacaklar. Takım için de birlik beraberliğimiz çok güzel. 4-12 Mayıs’ta Muğla da gerçekleşecek olan final grubuna kalıp, 1.Lig’e çıkmayı amaçlıyoruz. Bize bu imkanları sağlayan kulüp başkanımız Erdoğan Şentürk ve yönetim kurulumuza ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ediyoruz.  ”Dedi.

            İzmit Belediyespor bu hafta evinde Bayraklı Belediye’yi misafir edecek ve karşılaşma Atatürk Spor Salonunda 27 Mart saat 18.00’da oynanacak. Karşılaşmaya ilginin fazla olması bekleniyor ve tüm Kocaeli halkını Haydi Basketbola diyerek potanın perilerini desteklemeye bekliyoruz.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat